Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Betyáros teljesítmény a rali szezonnyitón

Bakonyszentlászló - 2020. 05. 23.

Bakonyszentlászlói szemmel

Betyáros teljesítmény a rali szezonnyitón

 

A vírus elleni védekezés második szakaszának többen is örülnek, kiváltképp igaz ez a technikai sportok szerelmeseire. Úgy érezték ezért magukat múlt vasárnap, mint a kisgyermek, aki végre visszakapta a korábban elvett játékát. Talán országosan is elsőként az écsi Rábaringen nyílt lehetőség a berozsdásodott reflexeket újra fényesre csiszolni. Sietni kellett a nevezések leadásával is, mert szinte négy óra alatt betelt a maximalizált létszám. A verseny rendezője, a Máté & Böri Racing Team különösen ügyelt a vonatkozó rendelkezések betartására, így csapattagokal, médiásokkal együtt ötszáz ember lehetett jelen az eseményen. Beletartozott ebbe a létszámba Mázi Ferenc és megbízható csapata is, akik az időmérést bonyolították le pontosan, hibamentesen, a tőlük már jól megszokott módon.

 

A bakonyszentlászlóiak eredményei:

 

Ifj. Mázi Ferenc öccse, Bálint navigálásával most indult először, és úgy látszik gyümölcsöző lesz ez a felállás. A népes MS/3 kategóriában a győzelemre is nagy esélyük volt, végül ott meg kellett elégedniük a második hellyel. Nem így a Lada kupában, ahol roppant nagy előnnyel végeztek a dobogó legmagasabb fokán. Ez volt a fiatal pilóta első futamgyőzelme, így az elnyert serleg valószínűleg kiemelt helyet kap majd a vitrinben.

 

Rotaridesz Gábor szintén egy Ladát terelgetett sebesen a fotocella irányába, de róla tudni lehet, hogy nem mindig az eredmény az első számára. A nézők kiszolgálása, a látvány legtöbbször fontosabb, mint a nap végi helyezés. Most „megemberelte magát”, és a rendezőkből is csodálatot kiváltva végzett a Lada kupa második helyén.

 

Kecskés Zoltán egy kör erejéig próbálta csak egyenesen vezetni autóját, neki annyi elég is volt abból, hogy nem az oldalsó ablakon nézheti a következő kanyart. Szépségdíjas autózását azóta több videós összeállításában is viszontláthattuk, természetesen a fentebb említett barátai társaságában. Lada kupa negyedik helyezés az övé.

 

 

Szakonyi Gábor a szériaautók között nyerte kategóriáját címvédőként.

 

 

Legközelebb ismét a Rábaring várja a nevezőket június végén, reméljük akkor mégtöbb bakonyzentlászlóival találkozhatunk majd a rajtvonalnál!

 

Írta: R. K.
Fotók: Szíjártó Imre

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^