Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Főzzünk, de mit ?

2020. 07. 20.

Útirány a konyhától az ebédlőasztalig!

Főzzünk, de mit!  Avagy mi kerüljön a kockás abroszra?

Neked is fejtörést okoz, hogy mit főzzél?

Valami gyorsat? Jaguárt? -Természetesen nem erre gondoltunk!

Segítség gyanánt összeállítunk egy heti menüt. Tippeket adunk a hét minden napjára! Valamint, várjuk a leveleket Itt! Facebookon!, hogy mit főztetek ma, ezzel ti is adhattok tippeket azoknak, akiknek lila gőzük nincs, hogy mit tálaljanak fel a családnak.

Ha van kedved, fotót is küldhetsz az étkekről!

Heti tippek:

                                                       

Hétfő:

Csurgatott tésztaleves, tökfőzelék, vagdalt, kenyér

Kedd:

Brokkolikrémleves, levesgyöngy, csirkemell sajtos, lilahagymás sajtkrémmel, zöldséges rizs

Szerda:

Paradicsomleves, brassói sertés aprópecsenye, házi csalamádé

Csütörtök:

Tárkonyos zöldségleves, rakott burgonya, lecsókolbásszal, uborkasaláta

Péntek:

Vegyes zöldségleves, marokkói csirkeragu, galuska

Szombat:

 Gyümölcsleves, grillfűszeres csirkecomb filé, mexikói rizs, vegyes saláta

Vasárnap:

Sertés gulyásleves, teljes kiőrlésű kenyér, dejós morzsás nudli, nektarin

Jó étvágyat!

Munkánk során számos főző csapattal a mai civil ember „főszakácsaival” találkozhattunk. Utunk és a rendezvények kamerás látogatásai alkalmával megismerkedhettünk tájjellegű ételekkel és azoknak újragondolásával, ha te is szeretnél velünk és ez által követőinkkel megosztani néhány hagyományt, szokást, praktikát úgy írj nekünk bátran, mi közé tesszük azt.

 

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

Ossza meg ismerőseivel!

^