Nincs megjeleníthető tartalom

Bepillantás a Bakonyi rengetegbe

2017. 09. 07.

Két külön világot ismerhet meg az, aki részt vesz a tési teljesítménytúrákon.

Egyre népszerűbb egyesületünk harmadik alkalommal megrendezésre kerülő teljesítménytúrája, mely tartalmas kikapcsolódást nyújt a családosoknak és nagytalpúaknak egyaránt.
A túra nagyrészt kevéssé látogatott igazi sűrű erdőkben, vagy gondozott földek, meseszép tisztások mellett halad, túrázóink varázslatos tájakon kirándulva kaphatnak bepillantást a Bakonyi rengetegbe.

Két külön világot ismerhet meg az, aki részt vesz teljesítménytúránkon. Az egyik a meseszép Gaja patak szurdokvölgye, ahol a túra legszebb látványossága, a Római fürdő található, a másik a 10 km hosszú Tési fennsík, mely a Bakony legnagyobb víznyelőbarlangjait és zsombolyait rejti, és csodás panorámával ajándékozza meg az arra járót.

Az útvonal érinti a Széchenyi Zsigmond és a Csengő-hegyi kilátót, a Siska forrást, a Csengő-Bongó tanösvényt, a Tési szélmalmot, és meglep minket Tés egy újonnan felfedezett, Bakonyra néző panorámával is. Az 50-es táv a sok látnivalón túl, a misztikus Hamuház mellett is elhalad!

Ha szeretnéd átélni ezt az élményt, gyere el túránkra! Ha több napot szeretnél itt tölteni, a szálláslehetőségekről, programokról a honlapunkon tudsz tájékozódni, de a szervezők is készséggel segítenek.

Előnevezés!

Előnevezési határidő: 2017. október 17. (kedd) – 24:00 óra
Gulyást kedvezményes 500.- Ft-ért csak az előnevezetteknek tudunk biztosítani!
Az előnevezés ára a gulyást tartalmazza!
Az előnevezés csak időben beérkezett nevezési díjjal érvényes!

Ha nem kérsz gulyást, nevezni a helyszínen lehet!
- részletek a gajavolgy.hu-ról -
IDE kattintva nevezhetsz is!

A kép illusztráció!

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^