Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Erdő látogatásának korlátozása

Hajmáskér - 2022. 08. 22.

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt a gímszarvas párzási időszakára való tekintettel ismét bevezeti az erdőlátogatási korlátozást. 

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt., mint vadászatra jogosult a csatolt térkép szerinti üzemi vadászterületén a gímszarvas párzási időszakára való tekintettel ismét bevezeti az erdőlátogatási korlátozást. 
A korlátozás célja, hogy a gímszarvas állomány számára fontos párzási időszakban az erdő- és vadgazdálkodók megfelelő nyugalmat tudjanak biztosítani az erdőkben. 


A korlátozás időszaka: 2022. szeptember 1. — 2022. október 15. között., 9:00 óra előtt és 16:00 óra után. 


Az erdőterületet nappali időszakban gyalogosan, emberi erővel hajtott kerékpárral és lóval bárki látogathatja. A korlátozás a kijelölt turista és kerékpárutakra is érvényes! Eseti rendezvények, szervezett, vezetett túrák a szükséges hatósági engedélyek, ill. előzetes egyeztetés követő erdőgazdálkodói hozzájárulás birtokában tarthatóak meg. 
Fontos tudni, hogy a vadászterületek egybeesnek a MH Bakony Harckiképző Központ lő- és gyakorló tereivel. A szeptemberi-októberi időszakban is aktív katonai igénybevétel és éleslövészetek zajlanak, ezért mindenképp szükséges tájékozódni az érintett katonai szervezettől a túrázási lehetőségekről. 


Melléklet: Térképvázlat

Veszprém, 2022. augusztus 16.

 

 

VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság 
8200 Veszprém, Jutasi út 10. 


8210 Veszprém, Pf. 1054 (88) 591-510 Fax: (88) 591-549. e-mail: info@verga.hu, www.verga.hu  

Erdo_latogatasanak_korlatozasa-1

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

Ossza meg ismerőseivel!

^