Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Kerékpár-regisztráció

Bakonybél - 2021. 06. 24.

2021. július 3-án. Költséggel az ügyfél számára nem jár!

PREVENCIÓS DÉLELŐTT BAKONYBÉLBEN

 

 

A Zirci Rendőrőrs beosztottjai 2021. július 3-án (szombaton) 10.00 órától 12.00 óráig a Polgármesteri Hivatal előtti parkolóban várják a településen lakó kerékpártulajdonosokat egy bűnmegelőzési program keretében.

A kerékpár-regisztráció, mint szolgáltatás célja, hogy a kerékpár-tulajdonosok a birtokukban levő jármű adatait, fotóit és dokumentumait olyan biztonságos adatbázisban tárolhassák, melyben azonosíthatók és a hatóságok számára hozzáférhetők. Lopás esetén az adatbázisban tárolt adatok tartalmának megfelelően a tulajdonos feljelentést tehet, segítve és gyorsítva a nyomozást és a lopott kerékpár megtalálását, illetve megtalálás esetén a tulajdonos azonosítását és részére a jármű visszaszolgáltatását.

A regisztrációhoz a kerékpárt, a tulajdonos személyi igazolványát és – amennyiben rendelkezésre áll – a vásárlást igazoló bizonylatot (számlát) szükséges elhozni.

 

bik3

 

Figyelemmel arra, hogy a nyilvántartásba vételre a rendőrség bűnmegelőzési programja keretén belül kerül sor, így az költséggel az ügyfél számára nem jár!

 

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Veszprémi Rendőrkapitányság!

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^