Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Illegális SzemétPont

2019. 04. 29.

Illegális szemétlerakó pontok, ez Székesfehérvár határában található, de várunk az ország területéről hasonlókat!

Elmondható, hogy minden lakott terület szélén (legyen az kistelepülés vagy nagyváros) található illegális szemétlerakó hely.

Többször hangot adtunk ezen véleményünknek, talán az okairól is beszéltünk azzal kapcsolatban, hogy kerülhet egy csipeszes zacskó egy erdei látványosság közelébe.

Ami viszont ilyen helyen megy, az teljes mértékben megmagyarázhatatlan, hiszen ez egy  tudatos szemetelés. Ez nem hanyagságból elhajított papírzsebkendő, ez nem egy ottfelejtett flakon, ez teljesen tudatos szemetelés! NINCS RÁ MAGYARÁZAT

Közzéteszünk minden ilyen helyet, amiről tudomásunk lesz!

Mint látható a képen, az egyik „csomagcsokor” gondosan bedobozolt, tehát sugall valamiféle felkészültséget, annyit mindenesetre igen, hogy a saját környezetére nyilván igényes emberről beszélünk, hisz míg ki nem kerül egy ilyen pontra és kerülgetnie kell otthon, ne rontsa a látványt. Négy kilóméterre a várostól már nem zavarja… Érdekes személyiség.

Kérünk mindenkit, vigyázzunk a környezetünkre!

Ha van ilyen illegális pontról információd, oszd meg velünk képekkel és mi azt közzétesszük, nyilván kellene GPS koordináta is. Mi az Útirány.hu csapata nagyrészt a Bakonyban vagyunk jelen, ennek okán főleg innen várnánk képeket, de mivel ez egy országos probléma várunk az ország egész területéről hasonlókat.

Megjegyzés: Nem azért tesszük mindezt, hogy reklámot csináljunk az ilyen helyeknek, de homokba sem dughatjuk a fejünket és ha valaki legközelebb arra jár és van ideje, pillantson el ezen pontok egyikére és esetleg fotózza le majd küldje el nekünk a fenti e-mail címre!

Útirány.hu csapata

 

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

6

Ossza meg ismerőseivel!

^