Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Önkormányzati honlapok és szolgáltatások vidéki településeknek

2021. 10. 06.

Weboldal és szolgáltatások kifejezetten önkormányzatok, és önkormányzat-közeli szervezetek számára az Útirány Webmédia Bt-től.

Egy olyan keretrendszert készítettünk aminek segítségével akár 1 héten belül be tudunk üzemelni egy weboldalt és alapszintű tartalmakkal ellátni azt, kifejezetten önkormányzatok, és önkormányzat-közeli szervezetek számára.

14 önkormányzati partnerünk igényei nyomán igyekeztünk minden rendeletnek megfelelni.

Az önkormányzati weboldalaink másik fő tulajdonsága, hogy havi karbantartási díj fejében az adminisztráció terhét levesszük az önkormányzatok válláról és mi végezzük a tartalmi feltöltést, szakszerűen és gyorsan, akár azonnal rendelkezésre állási idővel. Az önkormányzatot bevezetjük a közösségi média világába is, és menedzseljük az oldalait.

Az internetes megjelenés mellett az Útirány fotós és videós és szórakoztató szolgáltatásait, valamint a BakonyiHírek információs portálon való megjelenést is igénybe vehetik.

Amit ajánlunk még

Települési rendezvényeken kamerázunk-fotózunk, riportokat készítünk és vágott kisfilmes formában publikáljuk ezeket. 

Önkormányzati Facebook oldal kezelés

Hírül adjuk a falu történéseit ( 22 ezres facebook közösséggel is rendelkezünk)

Helyszíni élő bejelentkezésekkel visszük jó hírét a településeknek.

Közéleti magazinokat forgatunk ( néhány példa: https://www.youtube.com/watch?v=rmR5zaP5_yU&t=37s, https://www.youtube.com/watch?v=GZfNZx1gEaUhttps://www.youtube.com/watch?v=tf1AISTsDjk, )

Települési, önkormányzati, civil szervezeti rendezvényeket, levezényeljük, konferálunk, ezen felül vetélkedőkkel, parasztolimpiákkal is színesítjük.

Legfőképpen gyermekeknek célzott, szórakoztató, interaktív, tanulságokkal tele játékos műsor. Mikulás, karácsonyi és húsvéti ünnepkör témában.

Rendezvények, programok szervezése, lebonyolítása.

 

Önkormányzati és szervezeti partnereink

https://bakonybel.hu, https://soly.hu, https://osku.hu, https://penzesgyor.hu, https://porva.hu

https://fenyofo.hu, https://bakonyszentlaszlo.hu, https://bakonygyirot.hu, https://szentkiralyszabadja.hu/,

https://zichyujfalu.hu, https://bakonyert.huhttps://www.hajmasker.hu/https://acsteszer.hu/https://www.jasd.hu/, https://ravazd.hu/

 


A szolgáltatásaink, ill tevékenységi körünk saját alapítvánnyal  bővült. Az alapítványunk 2023 novemberében született meg. Teljesen friss, így mondhatjuk még gyerekcipőben járunk, de annál nagyobb lelkesedéssel keressük a lehetőségeket, hogy a lehető legjobban és a legtöbb pozitív élménnyel tudjuk a felvállalt feladatainkat elvégezni.

Fontos feladatunk, legfőképpen a bakonyi régióban, hogy segítsük a társas életre szerveződő közösségek tevékenységét, a lakosság életmódja javítását szolgáló kulturális célok megvalósítását. Kutassuk, bemutassuk, a közösségi kulturális hagyományokat és értékeket, amely napjainkra eltűnőben vannak. Felkaroljuk és segítjük azokat a kezdeményezéseket, amelyek a magyarországi hagyományok megmaradását és fejlődését szolgálják.

A települési önkormányzatok, civil szervezetek, helyi közösségek mellett, célunk, hogy olyan vállalkozásokat, magánszemélyeket is magunk mellé állítsunk, akik számára hozzánk hasonlóan fontos az, hogy visszajuttassanak mindabból, amit teremtenek. Hiszünk abban, hogy ha egy kis környezetben jó emberek kapcsolódnak össze és jót tesznek, akkor az példaértékével több, hasonló csoportot motivál, mely így képes hatást gyakorolni a tágabb környezetre is. Az ország, a világ így jobb hellyé válhat.

Elengedhetetlen számunkra a vidéki közösségek közötti párbeszéd és együttműködés segítése, ösztönzése. Hisszük azt, hogy egymással karöltve könnyebb, mert egységben az erő.

Tisztelt polgármesterek, keressenek minket bizalommal, beszéljünk meg egy időpontot, üljünk le egy kávéra, egy kötetlen eszmecserére!

 

Baráti üdvözlettel:

                                           
 Sárfi-Kovács Andrea és Sárfi Lajos

          Útirány Webmédia Bt.


Telefon: +36 30 210 5621,  +36 20 2 111 888


web:          Útirány.hu          BakonyiHírek.hu          LuiLand.hu          uiweb.hu

 

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^