Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Segítsünk a pénzesgyőri kisbabának

2022. 11. 10.

Együtt Botondért!

A pénzesgyőri önkormányzat alszámlát hozott létre a László- baba megsegítésére.

Pénzesgyőr Község Önkormányzata: 11748117-15431662-10060005


Tisztelt Lakosság, tisztelt Olvasó!

Minden leendő szülő álma, hogy egészségesen szülessen meg a gyermeke. Pénzesgyőrön született egy László Botond nevű kisfiú, akinek sajnos ez nem adatott meg. Súlyos betegséggel született, amelyet hosszas gyógykezeléssel próbálnak orvosolni. Szüleinek 2-3 naponta Budapestre kell járni, hogy anyatejet kapjon, illetve minden segítséget megkapjon szüleitől.

Az egyedül kereső apuka fizetése sajnos korlátos és az ingázás rendkívül megterheli a családi kasszát. Ezért nem tétlenkedve, Pénzesgyőr Község Önkormányzata azonnali születési támogatásban és szociális segélyben részesíti a családot!

A probléma sajnos ezzel nem oldódik meg, ezért az Önkormányzat erre a célra nyitott egy számlaszámot, amelyen a segíteni vágyók utalni tudnak lehetőségeikhez mérten kisebb-nagyobb összeget.

Aki készpénzben akar segíteni, az a Polgármesteri Hivatalban és a falugondnoknál megteheti egy átvételi elismervény kíséretében. Továbbá a hétvégén megrendezésre kerülő búcsúi bál jótékonysági bálként kerül megrendezésre, ahol a helyszínen kihelyezett perselybe is gyűjtünk Botondnak és családjának!

Köszönöm előre mindenkinek, aki segíti ezt a nemes és fontos ügyet!

EGYÜTT BOTONDÉRT!!

Számlaszám:

11748117-15431662-10060005

Tisztelettel és köszönettel:

Véber Arnold

Polgármester

Pénzesgyőr


 

Ez a cikk azért született meg, hogy valamilyen módon segíteni tudjunk, ezért tisztelettel kérünk mindenkit, akinek módjában áll segítsen.

Kitartást, erőt kívánunk a családnak  és mielőbbi gyógyulást Botondnak.

Útirány.hu, BakonyiHírek.hu

Borítókép és fotó illusztráció

 

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^