Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü
GPS koordináták
Nem ismert
Kezdés: 2017. 06. 23.
3 0 1674

Hol található?


Nem tudjuk megmutatni hol van... :(

Rendezvény leírása

Magyarország legeslegelső éjszakai gurulós, világítós fesztiválja. Ne hagyja ki Ön sem!

Helyszín: Velencei tó körüli kerékpárosút vízparti részei

Velencei tó térképrajz

Időpont: 2017 JÚNIUS 23. (péntek) 20 óra 30 perc (rendkívüli időjárás esetén új időpontban)

Egy fantasztikus közös éjszakai gurulásra hívunk mindenkit, aki szeretne egy kisebb csoda részese lenni!

Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. Régen tűzgyújtással a Napot segítették a sötétséggel vívott küzdelmében. Segítsünk a napnak mi is a magunk módján!

Miután 20 óra 50-ig megcsodáltuk a naplementét, válasszunk szabadon egy helyet a velencei tó melletti kerékpárút vízparti részein! Sötétedéskor (22 óra 10 perc) jelképesen öleljük át közösen a tavat és világítsunk körbe a parton pár percig minél több világító eszközzel! (telefonokkal, vakukkal vagy görögtüzekkel, csillagszórókkal… /A tűzvédelmi szabályokat betartva!!!/ )

Ha sokan leszünk akkor egy kisebb csodát is csinálhatunk… (meglátjuk). Akár egy hatalmas Mannequin challenge-t is kipróbálhatunk.

Ezután 22 óra 15 perckor, aki úgy érzi, guruljon körbe a tó körüli kerékpáros úton, vagy ameddig kedve és ereje van. Minél jobban világítsa ki magát, guruló sporteszközét! A közös guruláson mindenki önként, saját felelősségre vehet részt (18 éven aluliak csak szülői engedéllyel, 14 éven aluliak szülői kísérettel jöjjenek!)

Meghívhatjuk barátainkat, ismerőseinket is egy közös vidám és szép estére. Mindenki tartsa be a KRESZ szabályait, legyen óvatos, vigyázzon magára és másokra! (bukósisak ajánlott).

Védjük a természetet, ne hagyjon senki maga után szemetet!

Aktív résztvevő lehet bárki (szabadon és ingyenesen), aki valamilyen guruló sporteszközzel tud megjelenni.

A különböző kerékpárokon kívül jöhettek kerekes székkel, egykerekűvel, tandemmel, háromkerekűvel, fekvőkerékpárral, sírollerrel, görkorcsolyával, kick bike-al, rollerrekkel, gördeszkákkal, és egyéb más guruló csoda masinával, ami nem gépi hajtású. Minél szélesebb és színesebb lesz a paletta, annál csodálatosabb, varázslatosabb és érdekesebb lesz a hangulat, látnivaló.

Passzívan is részt vehet bárki az eseményen egyszerű nézelődéssel, esti piknikezéssel, finom ételek italok készítésével, kínálásával és az aktív gurulók biztatásával is.

Kezdeményezésünkhöz partnerként csatlakozhatnak civil szervezetek, egyesületek, cégek, tóparti vállalkozások, önkormányzatok és egyéb társulások is.

Amennyiben ajándéktárgyat is szeretnétek, regisztráljatok ingyen weboldalunkon!

További információ: +36 20 929 1109 e-mail: rollingfest1@gmail.com

Közeli Látványosságok <10 km (0)


Sajnos nem tudunk egyet sem a közelben... :(

Közeli Szállások <20 km (0)


Sajnos nem tudunk egyet sem a közelben... :(

Közeli Szolgáltatások <10 km (0)


Sajnos nem tudunk egyet sem a közelben... :(

Közeli Szabadidős lehetőségek <20 km (0)


Sajnos nem tudunk egyet sem a közelben... :(
^