Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Vidám, jelmezes, szilveszteri futás Sólyban

Sóly - 2018. 01. 02.

Kis traktorral, lóval, pónikkal, rollerekkel, babakocsikkal, vagy gyalogosan és természetesen vicces jelmezekben érkeztek a résztvevők, hogy 2018 métert teljesítve búcsúztassák az évet.

Az egészséges életmód jegyében, már negyedik alkalommal szervezték meg a szilveszteri futást, illetve gyaloglást, mert a rendezvény célja nem a versengés, hanem a mozgás és a jó hangulat.

Kaptur József polgármester, aki már közel 40 éve tájfutó, célul tűzte ki, hogy minél több sportrendezvényt szervezzenek a faluban. Így jött az ötlet, hogy megrendezzék a szilveszteri futást is.  – Úgy érzem, hogy hagyományt teremtettünk és ez már csak jobb lehet a későbbiekben – fogalmazott. Tavaly 83-an indultak, idén pedig 142-en teljesítették a távot. Minden induló sorsjegyet kapott és néhányukra már az év utolsó napján rámosolygott a szerencse, mert értékes ajándékcsomagot nyertek. A célba elsőként a helyi Straub Ádám érkezett, aki Balatonalmádiban focizik és barátaival megbeszélte, hogy még utoljára mozognak egyet az év végén. A kilencéves Katona Levente a gyerekek között lett az első. Élvezte a futást, bár az emelkedő és a pálya egyik szakaszán a csúszós kövek nehezítették a dolgát.

A cikk folytatódik a veol.hu oldalon! >>

szerző: Molnár Sándor

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

22

Ossza meg ismerőseivel!

^