Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

A Bakonyfly Mentő és Kutató Egyesület hagyományt teremtő családi napja

Zirc - 2022. 05. 04.

2022. április 30-án Zirc-Tündérmajor repülőtéren egy családias hangulatú repülős találkozón vehettünk részt!

Jó néhány repülőeszköz képviseltette magát.

     

Tiszteletét tette, Vári Gyula műrepülő pilóta, aki természetesen bemutatkozott a levegőben!

 

Volt ott, a gyermekeknek légvár, mentős, tűzoltó bemutató, terepjárós bemutató, kézműves sátor, az Ösküi Íjász Egyesület tagjai által kipróbálhatták az íjászatot is a résztvevők. Modellrepülők voltak kiállítva, amelyből néhány karikázott is egyet a levegőben.

  

Említésre méltó még, a Füge Food Büfé mosolygós csapata, ők bizony fáradhatatlanul, retro hangulatú finomságokat ötvöztek a mai ínyencségekkel. Amellett, hogy senki nem maradhatott éhen és szomjan, a „hab a tortán” a kézműves fagyijuk volt.

 

Az egész napot körbeölelte a lehetőség, amely által megízlelhették a bátor jelentkezők a repülés csodálatos érzését!

Néhány fotót készítettünk mi is a napról, a bakancslistánkon lévő repülést is már kipipálhatjuk a Niki Kallithea repülőgépnek, de méginkább, kedves pilótánknak Csapó Péternek köszönhetően, aki körültekintően, hatalmas lelki nyugalommal és profizmussal mutatta be a fenti világot nekünk.

 

Bevallom, már a gondolattól is összerándult a gyomrom az elején, de azt hiszem a kíváncsiság, az élményre éhezés, meghozta a döntést; miszerint repülni fogunk.

A pilóta felé kialakult azonnali bizalom után, már egy szemernyi kérdés sem volt a felszállás tárgyában.

Odafent pedig, egy lélekemelő 15perc várt ránk. A bájos bakonyi tájon már számtalan alkalommal és helyen barangoltunk, de így, ilyen szemszögből még nem ismerhettük. Az ember szinte fel sem fogja ép ésszel, hogy milyen csodában élünk.

Mindenkit bíztatni tudunk csak, hogy próbálja ki. A mi hálánk, pedig örökké követni fogja a mi kiváló pilótánkat, Csapó Pétert és a Bakonyfly Mentő-Kutató Egyesület minden szorgalmas tagját.

Nagy öröm volt számunkra hallani, hogy ez a rendezvény hagyományszerű lesz a jövőben, évről évre látja majd vendégül a repülésre áhítozó látogatókat.

Előzetes egyeztetéssel, pedig a rendezvényen kívül is ki lehet próbálni a repülést, ajándékozni is lehet a fenti csodát.

Bakonyfly Mentő-Kutató Egyesület
8420 Zirc-Tündérmajor, Repülőtér

Légi koordinátor: Csapó Péter +36 20 573-9767

Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza.

Leonardo da Vinci

A helyszínen aktívan forogtak a kameráink, nemsokára jövünk a riportokkal tűzdelt hangulatjelentő kisfilmünkkel. A galériában lehet addig is böngészni a képeket!

Útirány.hu- BakonyiHírek

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

166

Ossza meg ismerőseivel!

^