Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Tíz bajnoki címet szereztek a Centrum SE szumósai

Veszprém - 2024. 03. 05.

Gratulálunk a sportolóknak és további eredményes és sérülésmentes felkészülést kívánunk a következő bajnoki fordulóig

Kiváló eredmények születtek Dunaharasztiban, a szumó birkózók országos bajnokságán és válogató versenyén, ahonnan a Centrum SE tizenhat sportolója 20 éremmel tért haza.

Az U15-ös és U21-es korosztály az országos bajnoki címekért küzdött.


Csejtei Zoárd és Takó Levente dobogón

Itt Csejtei Zoárd, Szalay Adrián, Tárai Vilmos, Huszár Regina és Csóti Zétény aranyérmet, valamint Takó Levente és Jámbor Kristóf bronzérmet szereztek.


Jámbor Kristóf I.helyezett

A válogató versenyen az U18-as és felnőtt korosztály küzdhetett az Európa-, és Világversenyekre való kijutáshoz szükséges helyezésekért és értékes pontokért. A veszprémi kék-fehérek három első, egy második és egy harmadik helyezést gyűjtöttek be.


Szalai Adrián I.helyezett


Első helyen végeztek U18-as korosztályban Kék Milán, Jámbor Kristóf és Huszár Regina. Felnőtt korosztályban második helyet szerzett Kovács Gergő, harmadik helyezett lett Jámbor Levente (U18) valamint felnőtt korosztályban Jámbor Kristóf és Csóti Zétény szintén bronzérmet szereztek.


Vass Lara

A két legfiatalabb utánpótlás korosztályban - tehát a gyermekeknél és az U12-es korosztálynál -felkészülési verseny zajlott, amelyen Vass Lara és Szalai Ágnes a dobogó legmagasabb fokára állhatott, azaz első helyen végzett.


Szalai Ágnes piros mezben

Csejtei Kincső második lett, Szauer Kende, Takó András és Horváth Marcell pedig harmadik helyen zárta a versenyt.


Csejtei Kincső jobbra


Szauer Kende Attila szemben

Gratulálunk a Cholnoky Iskolában edző sportolóknak és további eredményes és sérülésmentes felkészülést kívánunk a következő bajnoki fordulóig, amely Szigetszentmiklóson kerül megrendezésre március közepén. A tétje hatalmas, hiszen ezen a versenyen dől el, hogy kik képviselik hazánkat a korosztályos és felnőtt Európa-bajnokságokon.

< Nyitólap
< Összes hír

Ossza meg ismerőseivel!

^