Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
Kapcsolat
Menü

Március.15 - i ünneplés Sólyon

Sóly - 2017. 03. 16.

A megemlékezést követően Kaptur József polgármester bejelentette, hogy szeretettel várnak Mindenkit a már hagyománnyá vált Szőlőhegyi túrára.

Meglepetés tükröződött a 10 órára meghirdetett ünnepségre érkezők arcán amint beléptek a Sólyi Kultúrház nagytermébe. A tíznapos zárva tartás meghozta a gyümölcsét. Nemzeti ünnepünk tiszteletére teljesen felújítottuk a nagytermet. Új színpad, új függönyök mindenhol, új asztalok és székek, friss festés és nem utolsósorban új és modern mennyezeti világítás várta az ünnepi műsor résztvevőit. Az ünnepség, a himnusz eléneklését követően Kaptur József polgármester ünnepi beszédével folytatódott, majd ezt követően a sólyi gyerekek és a sólyi dalkör műsorát láthatták a jelenlévők. Befejezésül Berta István lovashuszár, valamint három nemzeti ruhába beöltözött lovaskislány kíséretében az önkormányzat képviselő testülete megkoszorúzta az emlékhelyet.
A megemlékezést követően a polgármester bejelentette, hogy szeretettel várnak Mindenkit a már hagyománnyá vált Szőlőhegyi túrára. A Sólyi Kertbarát Kör Egyesület szervezésében, nyitott pincékkel várják a túrán részvevőket, a Civilek Sólyért pedig finom disznótoros megvendégeléssel kedveskedik a sétálóknak. Mindenki meglepetésére feltűnően nagy volt a kokárdával díszített túrázók létszáma. Sorban keresték fel a borosgazdák pincéit, ahol mindenféle finomságokkal, üdítőkkel és jóféle borokkal kedveskedtek a hideg szélben megfáradt kicsiknek és nagyoknak. Zárásként, a szőlőhegyi cifraháznál a disznóvágásból félretett ételeket ajánlották a Civilek Sólyért önkéntesei.

< Nyitólap
< Összes hír

Kapcsolódó galéria

41

Ossza meg ismerőseivel!

^